Sofie Engman - Skönhet Foto Videos Allt Möjligt ♡

Att inte bry sig i vad andra tycker

Adhd, Asperger & andra svårigheter/tankar Permalink1
En sak som många har svårt med, även jag har det ibland. Är att INTE bry sig i vad andra tycker. Man tänkte oftat kanske ''kan jag ha den här tröjan? Nej, visa kanske tycker den är ful och sånt..''. Har försökt att börja med att inte alls bry mig vad folk tycker en, låt dom ha åsikter. Men låt dom INTE få förstöra för dej. Du ska kunna tex bära vad du vill, se ut som du vill, gilla vad du vill. Du ska inte ändra dig pga av att andra vill det, nevahhh!!.
 
Lika i att man ska kunna va hur man vill, vill du va det som sticker ut lite extra, är galnast och känner sig bekväm i det, men goooogoooo va det! 
 
Våga va lite utstickande, sure, du kanske får en blick, men whut? Ska det få tynga ner dig, tillslut ger folk sig och tycker nog det är mer coolt att du vågar va hur du vill. Du ska känna dig bekväm i dig själv, och inte behöva gö allt som alla andra gör, men om du vill det och känner dig bekväm i det ska du ju gö så. Men ni förstår hur jag tänker?? Om du vill ha dom där byxorna, men är osäker på vad andra kanske ska tycka, SKIT I DET, ha dom, du vill ju ha dom för att DU gillar dom, inte för att blablablatycker si eller så om dom?. Så våga. Det är det enda sättet att kunna inte bry sig i vad folk tycker, VÅGA. Man måste våga ta risker, för, vad är det värsta som kan hända?
'' I dont care what you think about me.. I dont think about you at all''.. 
#1 - - Frida:

Bra inlägg!!

Till top