Sofie Engman - Skönhet Foto Videos Allt Möjligt ♡

SOMMAR OUTFIT

Outfits Permalink2
Idag så slänge jag bara på mig ett par shorts som jag inte egentligen brukar använda, men tänkte att jag bara ska vara hemma så det spelade ingen roll, och en magtröja och sen bikinitopp. Har gått med bikinitopp mestadels av dagen men sen nu slängt på mig en tröja. Och håret är uppsatt i en slarvig hästsvans. soooommaaaar! ♥

SKOLAVSLUTNINGSSMINKNING?

Vardag Permalink0
Jag tänkte fråga er en sak, nu börjar många få sommarlov och har skolavslutning. Och det är några som har frågat om det men frågar er också. Jag har spelat in en Naturlig och Enkel skolavslutningssminkning. Vet inte om jag ska ladda upp den, vill ni det? Aja, ni får en bild på hur den ungefär ser ut, men somsagt det är en väääääldigt naturlig och enkel sminkning för dom som inte gillar att ha så mycket makeup. 

KLIPPT GRÄSET

Vardag Permalink0
Hej på er! Har inte kunnat bloggat förns nu enbart för jag har laddat upp en video och när jag anänvder datan medans jag laddar upp en video så knäpps den av..
Anyway, jag har klippt gräsmattan och åh vad drygt, men jag kanske möjligtvist fick en bränna eller något. Vi får hoppas! Sen har jag spelat in en video som kommer upp imorgon. 
Annars så har jag inte gjort så himla mycket. Ska fota lite, ska nog fixa outfitbilder också. Så snart kommer det mera update! 
Till top