Sofie Engman - Skönhet Foto Videos Allt Möjligt ♡

30.September.2013

Vardag Permalink0
 Gokvääääll på er! Känner att bloggen börjar stiga, uppdateringen är bättre och statistiken är stadig. Det är super bra! Anyway, ikväll har det inte hänt så mycket, bara tagit det lugnt!
 
Imorgon får jag lite sovmorgon, wiiieee! Får det enbart för att jag ska till BUP imorgon bitti. Så jag får kanske 1,5 timmes sovmorgon, klagar inte! Sen så åker jag till skolan, efter så går jag till Emmy och sen tar vi bussen hem till mig.
Hon ska sova här och sen skola på Onsdag. Men nu så ska jag kolla på lite tv sen sova, hoppas ni haft en bra dag! Kram ♥

Tvättade sminkborstarna

Skönhet Permalink8
Idag så passade jag på att tvätta mina sminkborstar. Det är faktiskt grym viktigt att tvätta dom vilka många tänker '' äschhh '' vad spelar det för roll, men det är en del av hur man kan få finnar. Det samlas massa bakterier i borstarna och det bildas mer i ansiktet som tillslut blir finnar, så jag rekommenderar att tvätta borstarna kanske 1 gång per vecka, sen om ni har en bort spray så kan ni spruta på dom lite då och då. Men jag brukar tvätta mina 1 gång per vecka för att hålla dom fräscha och sen inte få fler finnar. 
Skulle ni kanske vela ha en video på hur jag tvättar mina borstar? 

Todayyyyys

Outfits Permalink0
Förlåt för dåliga outfit bilder.... men det regnade sååå weeell! 
Idag så körde jag på en väldigt simpel outfit som jag oftast brukar köra på, alltså simpelt. Iallafall så hade jag på mig mina svarta dr denims och sen en tröja från Newyorker. Bara simpelt liksom. Har också en tjocktröja nästan varje dag över som är från HM eftersom jag inte har någon jacka, thehee... måste införskaffa mig en! 
Till top