Sofie Engman - Skönhet Foto Videos Allt Möjligt ♡

Snart kommer dom!

Vardag Permalink1
 - Mobilbild sorry för att det blivit många såna på senaste, men nu så laddar kameran...
hej på er finisar! Just nu så sitter jag och lyssnar på musik då jag egentligen borde springa ut och städa lite till, haha, men är för lat för det nu! Har innan slängt på mig lite smink och sprayat i lite saltvattenspray i håret och drog på mig kläder. Snart så kommer Amanda och Diana hit och drar en sleep här, ska bli super roligt! Ikväll så ska vi fixa iordning lite tacos och godis och kolla film! Men nu så måste jag faktiskt springa ut och fixa ihop innan dom kommer, gaassh hihi, fortsätt uppdatera bloggen hela kvällen, kram på er! ♥

Göteborg haulen

Youtube Permalink1
Så länge nu ni vela haft den, haha, nu har ni fått den. Jag hoppas verkligen gillar den! Kalla mig inte bortskämd för jag betalade hälften själv!! Och kläderna bjusade mamma på för det behöva jag, så don't bring the hate on meeeeeee, sorry kan inte engelska. haha! Men den här viden skulle upp i Måndag, men det funkade inte! 

Ny fixat i mitt lilla hus!

Foto - Blandat Permalink0
Igår så gjorde jag om lite i min 'lillstuga'. Jag flyttade på sängen och sen gjorde lite annat! Känns faktiskt mer höstigare nu än vad det gjorde innan, lite mer mysigare liksom! Älskar min klädställning och det bordet bredvid, tycker det känns super mysigt! Hihi! Sen så fixade jag i min 'skönhetshylla' så hade jag glossybox lådorna för jag hade inget annat och gjorde så jag had förvaring, dock känner jag att jag måste fylla på enbart för det vart så tomt på dom andra hyllorna, haha! 
 
Jag SKA göra en tour i min lillstuga, men det blir längre fram! Jag vill inte visa det än enbart för vi har inte målat klart osv, så snälla fråga inge mer om det! :) 
Till top