Sofie Engman - Skönhet Foto Videos Allt Möjligt ♡

Nattinattiii

Vardag Permalink0

Fick en väldigt mysig start på mitt lov! Sover hos syster och har ätit gotta, kollat på film och myst! Ska nu lägga mig i sängen och hålla på med mobilen som vanligt ;) haha, sen imorgon på förmiddagen åker jag till mormor en sväng och sen får vi se vad jag hittar på! Men vad har ni gjort ikväll? Let me knoooow!

SPORTLOV!!

Vardag Permalink1

ÄNTLIGEN!! Sportlov, så otroligt härligt och välbehövligt! Har lite planerade saker om de, som ni får höra sen. Anyways, sitter nu på bussen påväg till min syster och ska sova där. Ska kolla film och äta gotta, tacos, yammi! Har tränat idag, ett core pass och ett boxningspass och lyssnade på föreläsning! Riktigt roligt, det var med skolan så yes! Igår sov jag hos Maja och haha, vi knäppte massa massa kort som ska komma upp sen, promise yah! Men jag försöker blogga sen, har dock ingen data.. Men kan kanske göra ett collage av lite bilder och ladda upp? Kram!

Uppdatering

Vardag Permalink1

Har typ inte bloggat på någon dag nu, inte varit hemma så har inte haft tid! Igår efter skolan hängde jag med Nanny och sov där, fixade frukt och sånt! Yummiiiii! sen idag var de skola, efter det hade jag träning. Gick helt okej, förutom att jag fick jätte ont i benet haha.. Men nu är jag hemma och ska göra smoothie! Kram! 
Till top