Sofie Engman - Skönhet Foto Videos Allt Möjligt ♡

2 bra lugna låtar

Musik/Tv/Film Permalink0

Tänkte tipsa om 2 rätt så lugna men sjukt braa låtar! Första är: Prayer in C och sen 3 foot tall. Men troligen har nog alla hört dom... Men men ;) 

En dag i stugan

Vardag Permalink1
Några mysiga bilder från en dag i stugan. Väldigt härligt. 
Hej på er, klockan är nu 05.37 då jag skriver det här inlägget, hahaha... Kan inte sova som vanligt.. Men men, idag så har jag iallafall först så sov jag med Elvira, Linnea och Erin, super mys. Så vaknade vi runt 2/3 då drog jag direkt till banken och fixade mitt leg, sen så åkte jag hem, duschade, åt tacos och sen drog ner och va med massa härliga personer. Ätit Nutella och lite jordgubbar också.. ;) haha. Åå!!! Iallafall, kommer väl sova hela dagen idag (som vanligt..) så får vi se vad som händer på kvällen. Hoppas allt är bra, puss hej! 
 

Från någon dag sen

Vardag Permalink3
Bilder från någon dag sen, med Thilde och Erin. Hej på er! Är nu hemma och har varit på affären osv, innan var jag med Erin och Wilma och är med Erin nu så ska våran och hennes familj åka till min stuga och åka flotte och bada & grilla. Mys! Tar med mig kameran också, ska nog filma lite också.. hihi! Blir super mysigt, sen får vi se efter vad vi hittar på. Super bra väder iallafall, äntligen. Har fler bilder från några dagar, men dom får ni senare, måste åka nu... puss! 
Till top