Sofie Engman - Skönhet Foto Videos Allt Möjligt ♡

Yankee candle

Favoriter Permalink0
I julklapp så fick jag ett underbart ljus, det är från Yankee candle och gaashhh! Det luktar så sinnesjukt gott! Det luktar kanel (no shit, det är cinnamon stick) haha, men det luktar hur otroligt gott som helst. Det kommer också hålla länge eftersom det är väldigt stort, så nu luktar det super gott i mitt rum då jag använder detta. ♥ 
 
 

Gävle igår, idag nyår!!

Vardag Permalink1
I förrgår så sov jag hos Frida, var så länge sen jag hade träffat hon, också så var vi med Amanda ett tag, men det var super mysigt och roligt! Sen så igår åkte jag, min syster(Evelina) och Emmy till Gävle. Var till valbo en snabbis och ikea, köpte dock bara 4 saker. Tänker nog inte göra en haul, men fota iallafall kanske. Igår så började jag huvudvärk och sen när jag kom hem så hade jag feber... inte alls roligt, så har knapprat alvedon nu och känner mig mycket piggare! Håller på att fixa saker och ska snart sminka mig och fixa håret, vid 4 kommer Frida, Emmy, Jonas och Samuel hit så ska vi liksom ''Fira nyår'' eller vad man säger. Ska bli sjukt roligt och mysigt, äta massa gott och sånt! Måste fixa nu, men bloggar sen. Kram! Ska ni göra något speciellt ikväll? 
 

Favorit blush - Fratboy!

Favoriter, Skönhet Permalink2
Min favorit blusher eller ja, rouge är från thebalm och det är deras Fratboy, den är verkligen hur fin som helst. Har grymt bra pigment och blir väldigt naturlig. Eller det beror såklart på hur mycket man applicerar, men gör man lagomt så blir det super bra, den blir skitfin om man kombinerar den med tycker jag, Hoola bronser från benefit. Det brukar jag verkligen gilla att ha! Super fint! 
Till top