Sofie Engman - Skönhet Foto Videos Allt Möjligt ♡

Underbara syster.

Vardag Permalink0


När jag var med Maja så knäppte vi massa bilder, dock med mobilen.. Men de blev faktiskt rätt bra! Hihi, dom här 2 är mina favoriter. 

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan, och första lektionen har vi so... Usch, gillar inte so! Men efter skolan hänger jag med Nanny hem och tror vi skulle typ rida.. Haha! Men de blir skojs! 

Tacokvällsmys

Vardag Permalink0
Ikväll så åt vi tacos, så himla gott! var ett tag sen nu. Iallafall, så idag så åkte jag till Nanny och var med hon och Ewe en sväng, därefter åkte jag hem och inte gjorde så mycket, har precis duschat och väntar på att syrrans 2 barn ska komma och sova här inatt. Mysigt! Och imorgon är det skola.. usch.. men om några veckor får vi lov, och efter skolan imorgon så ska jag troligtvis vara med Nanny! Hoppas ni har haft en bra helg ♥
 
 
 

Kickstart

Musik/Tv/Film Permalink0
Har precis börjat kollat på ett nytt program/serie. Handlar om Ida Warg som är fitness bloggare som ska lära 3 stycken modebloggare att komma in i mer form, få bättre hälsa och mer inspiration till träning. Det tre bloggarna är Sara Montazami, Fanny Lyckam & Petra Tungården. Tycker serien ska bli väldigt rolig att följa. Den går på tv3 play, dock så kollar jag på tv3 play. Kollar in på den? 
Till top