Sofie Engman - Skönhet Foto Videos Allt Möjligt ♡

New in ♥ Nelly.com

Shopping Permalink2
Emmy fick stå modell så jag kunna fota mina tröjor som jag hade beställt från Nelly.com. Beställde ju och fick paket i veckan men har inte haft tid att fota dom och sånt men nu. Älskar alla tröjor men en tröja vart inte med för den försvann... åhhh! Anyway, vad tycker ni om dom? Jag älskar dom och alla är sjukt snygga, alltid lika roligt att fylla på med lite nya tröjor! 

November Favoriter

Youtube Permalink2
Har precis laddat upp mina November Favoriter, alltsååå goosshhh vad den här månaden har gått snabbt, helt sjukt... imorgon är det första advent och vet liksom inte, snart julafton sen nyår, längtar verkligen som tusan, NU kommer jag börja räkna ner mer och mer, längtas som satan till julafton för att få paket och mysa hihi! Men iallafall, här har ni mina November Favoriter! Kram! 

Myste igår

Vardag Permalink5

Igår så efter skolan hängde jag med Frida hem sen gick till Emmy medans hon var på träning, efter det kollade vi på handbollsmatch och sen gick vi och åt jag, Frida, Emmy, Vian och Diana, var super gott och jag tog Fläskfile oskar, sååååå gott! Yummiii!! Sen gick vi till Frida och Emmy hängde med mig hem och sov, vi snackade som vanligt och lyssnade på musik och vaknade runt 12 fast har legat i sängen och prata, idag så runt 6 ska jag hem till Lynn som fyller år, graaattiiiisss!! Och alla andra tjejer i klassen är där så ska vi mysa och allt. Men nu ska vi in och äta frukost, så bloggar sen, puss! 
Till top